Low Tox-webinar

anmälanKemikaliebanta ditt hem

Har du börjar fundera på vad det egentligen är i de där städmedlen som du använder eller att det kanske inte är så bra att använda doftljus? Då är det här webinariet för dig.  

VAD KOMMER VI PRATA OM?
Allt fler blir medvetna om vad vi använder i våra hem och på våra kroppar. Men hur vet man egentligen vad som är bra och inte? Under webinariet kommer jag prata om de vanligaste skadliga kemikalierna som återfinns i många av de produkter vi använder dagligen. Jag kommer också gå in på varför doftljus är farligare för hälsan än man tror och vad greenwashing innebär.  
Det kan kännas svårt att veta vad man ska göra, men med enkla medel kan man stegvis byta ut många produkter i sitt hem. Jag kommer därför dela med mig av vad jag använder för att skapa ett giftfritt hem för mig och min familj.   

Anmäl dig idag och upptäck en ny, hälsosammare, livstil för dig och din familj.

DATUM 
21 februari kl 18.30-19.30
23 februari kl 20.00-21.00
27 februari kl 10.00-11.00