Månadsprogram

Det bästa för digEssential Rewards – Månadsprogram

En väl bevarad hemlighet inom Young Living är vårt månadsprogram som heter Essential Rewards. Handlar du regelbundet och vill börja använda ekologiska produkter som är bra för dig och miljön så är Essential Rewards månadsprogrammet för dig. Det är otroligt fördelaktigt. 

Young Living är mer än bara oljor med flera hundra produkter i sitt sortiment. Sortimentet innefattar hud- och hårvårdsprodukter, skönhetsprodukter och smink, rengöring- och städprodukter, kosttillskott, babyprodukter, djurprodukter mm. Allt du behöver samlat på ett och samma ställe med samma höga kvalitetsstandard som våra eteriska oljor.

Fördelar

Förutom att du får marknadens bästa produkter direkt till dörren en gång i månaden finns det en hel rad fördelar med att vara med i månadsprogrammet. 

Du får upp till 25 % bonus tillbaka på allt du handlar. (Jämför med ex dagligvaruhandeln där bonusen brukar ligga kring 1 %.)

Du får billigare och prioriterad frakt. 

Du väljer helt själv varje månad vad månadsbeställningen ska innehålla. 

Du får tillgång till exklusiva månadserbjudanden. 

Du få lojalitetsgåvor efter 3, 6, 9, 12, 24 samt 36 månader.

⇒ Går du med i Essential Rewards direkt när du köper ditt startkit får du redan på första köpet $16 tillbaka att handla nya produkter för!

Dessutom är det helt gratis och du förbinder dig inte till någonting och kan avsluta när som helst.

Är du redo att investera i din och din familjs hälsa? 
HÖR AV DIG via mail eller chatta med mig på Messenger …
Pssst! Vill du få dina oljor betalda? Läs mer här