Bli min kollega

Tjäna pengar på dina oljor

Skapa ett liv helt på dina villkor

Vill du ha full kontroll över din tid och ditt liv? Vill du att det ska kännas spännande och roligt att gå till jobbet varje dag? Vill du inte längre behöva oroa dig för hur du ska kunna betala räkningarna eller drömmer du om att köpa ett större hus eller resa mera?

Young Living erbjuder så mycket mer än en hälsosam livstil och produkter av högsta kvalitet. Som distributör får du ta del av Young Living generösa kompensationsplan och ta kontroll över din framtid. Du kan bygga upp en verksamhet som förändrar ditt liv för alltid. Du arbetar i ett team med medarbetare du själv väljer och är en del av en fantastisk gemenskap och en livsstil som bygger på välbefinnande. Samtidigt som du arbetar på ditt sätt med något du älskar. Med driv och passion kan drömmen om trygghet och oberoende bli sann.

Du har alltid ett bollplank och ett team som stöttar och engagerar samtidigt som Young Living ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas.

Varför?

Det finns lika många människor som det finns anledningar till att man väljer att bli distributör. 

En del älskar oljorna och produkterna och kan inte låta bli att dela med sig av dem. Andra söker aktivt efter en sidoinkomst eller en ny inriktning i livet och förälskar sig i produkterna senare. En del vill bara ha sin egen oljeanvändning betald. Andra vill bli oberoende. Inget är mer rätt eller fel. Många väljer att jobba med detta parallellt med ett annat jobb och bygger upp sin organisation, för att sedan lämna sitt heltidsjobb och ägna sig mer åt sina drömmar och att leda sitt team.

Min anledning till att bli distributör var en blandning av flera saker. När jag fick höra talas om möjligheten blev jag lite lockad men kände inte att jag hade tid. Men så fick jag titta chans att titta in lite i de businessgrupper som vårt team har jag kände genast att jag ville vara del av den här gemenskapen. Det är så peppande och stöttade människor i teamet och när vi vid ett tillfälle kom till en tidpunkt där vi behövde en sidoinkomst fanns inga alternativ för mig. Så jag hoppade på. Och det har jag aldrig ångrat! Förutom gemenskapen med nya vänner för livet, pengarna och alla de förmåner jag fått genom Young Living så har det för mig inneburit en personlig utveckling jag aldrig hade väntat mig. Att bli distributör för Young Living är definitivt en av de bästa besluten jag tagit i mitt liv! 

Hur?

Genom att guida andra till en växtbaserad och kemikaliebantad livsstil så att att de väljer att investera i ett hälsosammare liv. När fler upptäcker den ”oljiga världen” växer vår inkomst.

Till skillnad mot att starta ett eget företag är det enda du egentligen behöver göra är att bli medlem och köpa ett startkit. Du behöver ingen insats, inget lager eller affärslokal. Din enda kostnad är de produkter du köper till dig själv. Du gör en investering i ditt välmående och lär på det sättet känna produkterna. Det du får tillbaka är så mycket mer. 

Du får 24 % rabatt på allt du handlar. 

Du får $50 dollar för varje ny medlem du värvar med ett startkit. 

Du får upp till 25 % provision det din organisation handlar plus extra bonusar.

Du får bonus när du och ditt team når en ny rank. 

Du kan förtjäna betalda resor runt hela världen.

Dessutom får du all stöttning och utbildning samt allt material som behövs för att lyckas. 

Det bästa av allt, du byter inte tid mot pengar som vid en vanlig anställning. Du får betalt utifrån din arbetsinsats och bygger en passiv inkomst som du dessutom kan testamentera till någon närstående. Med andra ord skapar du inte bara trygghet för dig själv utan även för dina nära och kära.  

Hur mycket tjänar jag då?

Hur mycket du tjänar beror helt och hållet på hur mycket du vill jobba. Men faktum är att att vi har en av de bästa kompensationsplanerna i branschen. Man behöver inte vara någon säljare för att lyckas. Tvärtom, några av våra högst betalda distributörer är introverta personligheter utan stora nätverk. Man väljer helt själv hur man vill dela med sig av de produkter man själv använder och älskar. Om det är genom personliga möten, online eller på mässor spelar ingen roll. Friheten med det här jobbet är en av de stora fördelarna. Men ju mer du delar och hjälper andra att dela desto högre blir din inkomst. Nedan ser du medelinkomsten för de olika nivåerna inom Young Living. Vilket är ditt mål?

Vill du veta mera?

Hör av dig via mail eller chatta med mig på Messenger …